Haarlem, workshop zandstralen, spiegel zandstralen
De klassieke uitstraling
van glas in lood

Glas in lood reparatie, ook bij u thuis

Bij het Haarlems Glas in Lood Huis repareren en restaureren we uw raam vakkundig. Zo nodig halen we het glas uit het lood en plaatsen we dit in een reinigingsbad om het grondig schoon te maken. Nadat we het terug hebben geplaatst, wordt het waterdicht gekit en indien nodig bij u thuis teruggeplaatst door onze montagedienst. Uiteraard zijn reraparties voor een enkel ruitje aan uw glas en lood paneel voor ons geen probleem, ook hiervoor komen we bij u thuis om het indien mogelijk te repareren.

Restauratie oud glas in lood

Ook voor het restaureren van oud glas in lood kunt u uiteraard bij het Haarlems glas in lood huis terecht. In ons atelier beschikken we over de modernste technieken om op een ouderwetse manier een oud glas in lood paneel weer helemaal te restaureren.

De nieuwste ovens gebruiken wij om zo goed mogelijk het originele brandschilderwerk te evenaren.Onze specialist in het atelier heeft zeer veel kennis van de technieken die vroeger werden gebruikt voor het vervaardigen van brandschilder ramen.

Met deze schat aan kennis en ervaring zijn wij in staat een stukje oud ruitje met brandschilderwerk te reproduceren of met moderne technieken de scherven weer één te maken zoals het ruitje  was .

Uw glas in lood in dubbel glas

Ook kunnen wij voor u uw bestaande glas in lood in dubbelglas monteren. Om het goed te doen moet het glas ui het oude lood worden gehaald en zeer grondig gereinigd. Na aanpassen van de maat zal het schone glas weer in het lood worden gezet en gesoldeerd. Indien u wenst kunnen wij het lood een oud uiterlijk geven alvorens het in het dubbele glas wordt gemonteerd.

Garantie

Glas in Lood reparatie kerken

Glas in lood beschadigingen bij kerken is een veel voorkomende schade. Vaak zijn dit oude gebouwen die regelmatig onderhouden moeten worden, waaronder ook het glas in lood. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het glas in lood restauratie voor kerken. Dit kunnen wij zowel doen bij u op locatie of in onze werkplaats.   

Omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit geven wij als enige 5 jaar garantie op het lek raken van onze dubbelglas met daarin glas in lood.

Uiteraard repareren we ook uw gebroken ruitje bij u thuis. Vraag ons naar de mogelijkheden wij komen graag vrijblijvend bij u thuis voor een advies op maat.