Gefigureerd glas, glas in lood repareren, gezandstraald glas, Haarlems Glas in Lood Huis
Verfraai deuren of spiegels met gezandstraald glas

Uw gebroken geëtste ruit weer als nieuw

Met gezandstraald glas kunt u alle kanten op. Heeft u thuis een mooie geëtste ruit die aan vervanging toe is? Wij kunnen deze reproduceren. Het Haarlems Glas in Lood Huis heeft een zandstraaltechniek ontwikkeld waarmee we uw bestaande geëtste ruit bijna voor 100% kunnen kopiëren. We zandstralen niet alleen ramen, maar ook andere glazen voorwerpen zoals spiegels en grafmonumenten. Uw ontwerp wordt werkelijkheid.

Wij (ver)heffen het glas

Door middel van zandstralen geeft u een persoonlijk tintje aan glazen objecten. Een spiegel met een raceauto op het glas voor de kinderkamer, een eigentijds of klassiek dessin op de binnendeuren van uw woning, of champagneglazen voor uw bruiloft met de namen van het bruidspaar. Als u het kunt bedenken, kunnen wij het maken.

Glazen grafmonument

Mooi grafwerk wordt gemaakt vanuit een zorgzame gedachte. U wilt de herinnering aan de overledene recht doen met een zorgvuldig en mooi beeld of portret. Het Haarlems Glas in Lood Huis begrijpt dit en gaat met oog voor detail te werk aan het monument. In onze winkel staan diverse voorbeelden voor uw inspiratie.

Zelf glas zandstralen?

Bij het Haarlems Glas in Lood Huis mag u ook zelf aan de slag. Wij bieden workshops glas in lood en zandstralen, waarmee in u een dag zelf de basistechnieken onder de knie krijgt.

Aan de slag!